Sesije ličnog razvoja nisu luksuz,već
potreba samosvesne, savremene osobe.

Mirjana Jovanović-Lazić

SESIJE LIČNOG RAZVOJA

Sesija je susret klijenta i trenera u prijatnom prostoru, posebno pripremljenom za te prilike. To je vreme koje provodimo zajedno u stručno vođenom razgovoru sa ciljem i temom koju odrediš Ti, odnosno problemom koji želiš da rešiš uz moju pomoć. Sesije ličnog razvoja imaju svoj jasno utvrđen tok i koncept, precizno dogovoren termin i trajanje koje se poštuje, jer time ukazujemo međusobno poštovanje.

Na početku svake sesije Ti biraš temu, cilj, odnosno iznosiš svoj problem. Tokom sesije dobijaš priliku da ispričaš sve što misliš da je važno i što Te muči u vezi sa Tvojom temom. Kada uz moju pomoć izbaciš iz sebe i preradiš ono što te koči i muči u životu, napravićemo  mesta za nove, poželjne sadržaje, uverenja, mogućnosti za promene

Iako su sesije smeštene u precizno određen okvir, svaka je ipak priča za sebe, jer je svako od nas priča za sebe. A i klijent se menja, napredujući od sesije do sesije. Promene su neminovne, jer je svaki naš susret zapravo dobar trening ličnog razvoja.

sesije licnog razvoja nacin rada

Šta je ULTRAKOUČING

U svom radu primenjujem Ultrakoučing metod koji je osmislila i usavršila Olivera Ptica. Koučing je pomoć i podrška u postizanju ciljeva, razvijanju klijentovih potencijala, veština, novog načina razmišljanja, podizanja svesti i poboljšanja kvalitetea života i rada.
Psihoterapija prodire dublje u ličnost i ima za cilj da pomogne klijentu u rešavanju dubljih psihičkih poteškoća.
Ultrakoučing je metod ličnog razvoja koji je pomirio ove dve prakse obuhvatajući tehnike i alate kako koučinga, tako i psihoterapije. Reč ultra, znači vise, iznad,  preko, pa otuda i naziv Ultrakoučing (vise od koučinga).

UVODNI RAZGOVOR

Uvodni (inicijalni) razgovor je naš prvi susret i on se ne naplaćuje. Traje oko sat vremena, u manje je formalnoj atmosferi od sesije, ali ne i manje bitan. Kao potencijalni klijent, tom prilikom mi daješ odgovore na neka važna informativna pitanja na osnovu koga saznajem vise o Tebi i o razlogu Tvog dolaska.
Ipak, taj razgovor na prvom mestu ima za cilj da nam pomogne da donesemo odluku da li ćemo raditi zajedno, što zavisi od obostrane procene da li, i koliko mogu da Ti pomognem.
Taj razgovor možemo da obavimo uživo, ali možemo razgovarati i telefonom ili online. Tom prilikom se dogovaramo o daljem radu, terminima i ceni sesija. Sesije se, takođe mogu održavato online, što  je danas sve češća praksa.

TRAJANJE SESIJE LIČNOG RAZVOJA

Klijent odlučuje koiko će trajati sesija. Uobičajena praksa je sat vremena. Međutim, moja preporuka, koju većina klijenata rado prihvata jeste sesija koja traje sat i po. Za to vreme postižemo veći efekat i takva sesija vise znači samom klijentu.
Ukoliko želiš da saznaš vise o cenama i zakazivanju sesije pošalji mi mail na mirjanalicnirazvoj@gmail.com
Da zakažeš uvodni razgovor, klikni ovde.